Instructievideo

Indeling

Onderstaand ziet u een ‘plattegrond’ van onze droomsloepen. Let op! het is tevens een weergave van de verschillende zitplekken. In de praktijk mogen er zes personen plaatsnemen op een Droomsloep.

Klik op de bollen voor een korte uitleg

Indeling:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
1

Motor

2

Stuurconsole

3

(opklap)Tafel

4

Instap

5

Instap

6

Zwemtrap

7

Berging – Anker

8

Pikhaak

9

Voorkeurs positie van (elektrische) Koelbox

10

Lamp

Stuurconsole:

1
2
3
4
5
6
1

Het Stuur!

2

Neutraalstand

3

Vooruit

4

Achteruit

5

Contactsleutel

6

USB – Oplaatpunt voor Koelbox en Telefoon

Veelgestelde vragen

Nee hoor, je mag zonder vaarbewijs onze sloepen besturen mits je minimaal 21 jaar oud bent.

Reserveren kan uitsluitend online via deze link:

De borg bedraagt € 300,00 per sloep. Deze kan voor je vertrek uitsluitend contant worden voldaan (Op van Horneplein 6a vindt u het dichtstbijzijnde geldautomaat – klik HIER voor de locatie).
Onze sloepen zijn all-risks verzekerd voor schade die niet door de huurder veroorzaakt wordt.
Door de huurder veroorzaakte schade aan het vaartuig of de inventaris wordt verhaald op de huurder (via de borg en/of via diens aansprakelijkheidsverzekering, mits deze daarvoor dekking biedt). Zie hiervoor ook het overzicht in de hand-out aan boord.

De brandstof is bij de huurprijs inbegrepen en is ruim voldoende voor de geboekte huurperiode.

Natuurlijk. Er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen.

Standaard annulering

Annuleren tot één week voor afvaart is kosteloos. Bij annuleren tot 2 dagen voor afvaart betaal je 50% van de huursom, bij annuleren binnen 2 dagen voor afvaart betaal je de volledige huursom.

Belangrijk: Bij de standaard annulering is slecht weer is een risico van de huurder.

Flexibele annulering

Met onze flexibele annulering kun je annuleren tot uiterlijk 08:00 uur op de geboekte vaardag zelf. Je ontvangt de huursom binnen 3 werkdagen terug op jouw rekening! Deze flexibele annulering bieden wij aan voor €10,00 en kunt u als extra optie kiezen bij het boeken.

Het vaargebied omvat nagenoeg alle wateren ten zuiden van de sluis Linne tot aan Maaseik in België. Vanuit Wessem gezien is het verboden om een van de vier sluizen te passeren. Indien onze track&trace laat zien dat deze regel overtreden wordt, wordt de gehele borgsom ingehouden.

Bij overschrijding langer dan 15 minuten brengen wij €50,00 per kwartier in rekening. Dit wordt op de borg ingehouden.

Het antwoord is luid en duidelijk: NEE. Dit vanwege de hygiëne (modder, haren etc.) en de extra schoonmaakkosten. Wordt deze regel overtreden, dan wordt de gehele borg ingehouden.

In principe niet. Deze worden gratis door ons ter beschikking gesteld. Dragen is echter niet verplicht maar wel aan te raden als je niet kunt zwemmen.
Gaan er baby’s mee aan boord, zorg dat zelf voor adequaat drijfvermogen in de vorm van vlinders of vergelijkbaar materiaal.

© Copyright Tiny Boathouse Company